Höst 2015

Avmaskat_host_2015_front
köp här

Nu kommer höstnumret av Avmaskat och då är hösten här på riktigt!

Ni kan se alla vackra designer och köpa numret genom att gå in Ravlery

Vårt femte nummer av Avmaskat, för över ett år sedan kom vårt första nummer ut och vi är båda glada och stolta över att kunna presentera detta med hösten och vinterns alla sockor. Socktemat går igenom hela numret och inte endast de mönster vi har från våra fantastiska designers.

Vi berättar hur ni ska hantera en sockblank, vi går igenom några av alla dessa hälar som finns att sticka, garnerna som testas är bland annat många sockgarner och inte minst får vi ta del av Pias bästa tips när det gäller fotografering av sockor!

Tabea berättar om sina sockfadäser och vi får möta två av de indiefärgare vi har här i Sverige. Emma testar strumpstickor trots att hon egentligen gillar magic loop och Pia berättar även om sin besatthet.

Vi tar en paus i stickresan till nästa nummer av Avmaskat och hoppas att ni har överseende med det.

Vi hoppas som alltid att ni ska njuta lika mycket av det här numret som vi gjort av att skapa det och vi hoppas att få se många sockor nu i höst och vinter under #avmaskatmag. Givetvis inte bara sockor utan allt ni stickat även från våra tidigare nummer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>